Kitwerken

Als lever- en plaatsingsbedrijf hebben we uiteraard goede kitverwerkers in dienst. Deze monteurs kunnen U van dienst zijn bij afkitwerkzaamheden. Daarbij valt bijvoorbeeld te denken aan badkamers, delitatievoegen, etc. Dit kan met uw eigen producten of met door ons geadviseerde en geleverde producten. Vraagt u gerust vrijblijvend een passende offerte.

Montageploegen

Uiteraard plaatsen wij voornamelijk de door ons geleverde producten. We kunnen echter ook een montageploeg ter beschikking stellen. Vooraf worden de kosten besproken. Er worden tevens afspraken gemaakt betreffende het inmeten en de plaatsingsrisico's.

Advies

In het bijzonder voor projecten in de regio worden we steeds vaker door de voorschrijvende instanties gevraagd om een advies uit te brengen over de toe te passen beglazingen. De wensen en regelgeving zijn de laatste jaren fors veranderd en een goede kijk vereist veel vakkennis. De kennis hebben we in huis en kunnen wij ook voor u inzetten. Daarbij valt bijvoorbeeld te denken aan isolatiewaardes, veiligheidsbeglazingen en constructieve toepassingen. Maar natuurlijk kunnen we ook adviseren bij complexe esthetische vraagstukken. Bij voorkeur komen we even bij u langs om de wensen en vragen duidelijk in beeld te kunnen brengen.

Expertise

Trichtglas bv doet er alles aan om goed op de hoogte te blijven van de geldende voorschriften. Deze kennis in combinatie met de modernste meetapparatuur kan ook ingezet worden voor expertise. Is er veiligheidsglas geplaatst? Voldoet deze beglazing aan de voorschriften? Wij helpen U graag verder. Vraagt U gerust naar de mogelijkheden.